Hortulanustuinen tuinontwerp & advies

VHG

VHG

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) is de branchevereniging voor ondernemers in het groen zoals hoveniers, groenvoorzieners, interieurbeplanters, dak- en gevelbegroening en boomspecialisten. Zo’n 1.100 bedrijven zijn bij ons aangesloten. Klein, groot, met of zonder personeel. Al meer dan 100 jaar zijn wij dé belangenbehartiger en vraagbaak van groene ondernemers in Nederland.

Samen zorgen wij vakkundig voor jouw groene en gezonde leefomgeving

De wereld verandert steeds sneller, met daarbij forse maatschappelijke uitdagingen. Eén van de uitdagingen is het realiseren van een groene en gezonde leefomgeving. De waarde van groen is actueler dan ooit en wordt de komende jaren alleen maar belangrijker. Voor de groenbranche biedt dat enorme kansen!

Groen biedt meerwaarde voor de natuur, het klimaat, de mens én de economie. Het ontstaan en bestaan van kwalitatief groen is geen vanzelfsprekendheid. Onze groenspecialisten spelen met hun vakmensen en innovatieve oplossingen een belangrijke rol in het oplossen van de uitdagingen die er liggen. Zowel bij de inrichting van en het zorgen voor jouw directe leefomgeving. Wij dragen hieraan bij door dé vereniging te zijn waar je als groenprofessional bij aangesloten wil zijn.

Hoe we dat doen?

Onze vereniging is het baken voor onze leden zodat zij hun werk vakkundig en met passie kunnen uitvoeren. Wij delen kennis, ontzorgen en behartigen de belangen van onze leden. Daarnaast werken wij aan sterke profilering en promotie van de toegevoegde waarde van onze sector, de VHG-lidbedrijven en het vak! Wij zijn al meer dan 100 jaar actief en doen dit samen met, voor en door leden. Met als doel een belangrijke bijdrage te leveren aan het oplossen van diverse maatschappelijke uitdagingen en de waarde van groen optimaal te laten zien en te benutten. Samen staan we sterk voor een groener Nederland!